«Τα ΚΕ.ΣΥ.Π. της Αττικής συνδιοργανώνουν το β’ κύκλο του Επιμορφωτικού Σεμιναρίου 36 ωρών με θέμα: “Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας με Βιωματική Εκπαίδευση”»

Μετά από το μεγάλο ενδιαφέρον για συμμετοχή που εκδηλώθηκε στον α’ κύκλο του σεμιναρίου, το ΚΕ.ΣΥ.Π. Πατησίων (Δ.Δ.Ε. Α’ Αθήνας), το ΚΕ.ΣΥ.Π. Ιλίου (Δ.Δ.Ε. Γ’ Αθήνας), το ΚΕ.ΣΥ.Π. Καλλιθέας (Δ.Δ.Ε. Δ’ Αθήνας), το ΚΕ.ΣΥ.Π. Κορωπίου (Δ.Δ.Ε. Ανατολικής Αττικής) και το ΚΕ.ΣΥ.Π. Ελευσίνας (Δ.ΔΕ. Δυτικής Αττικής) συνδιοργανώνουν το β’ κύκλο του επιμορφωτικού σεμιναρίου 36 ωρών με θέμα: «Συμβουλευτική Σταδιοδρομίας με Βιωματική Εκπαίδευση». Στο σεμινάριο θα συμμετέχουν 25 εκπαιδευτικοί ή νέοι/ες έως 24 ετών με σκοπό την ενίσχυσή τους την περίοδο της οικονομικής ύφεσης σε θέματα Συμβουλευτικής και Επαγγελματικού Προσανατολισμού.

Το επιμορφωτικό σεμινάριο θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων, το οποίο έχει παραχωρηθεί δωρεάν από τον ΟΠΑΝΔΑ, (Λ. Αλεξάνδρας 152, 4ος όροφος, πολύ κοντά στη στάση του μετρό «Αμπελόκηποι») το Σάββατο 27/2, 5/3, 19/3, 2/4, 16/4 και 14/5/2016 από τις 9.00 π.μ. έως τις 15.00 μ.μ.

Όσοι/ες επιθυμούν να συμμετέχουν στο σεμινάριο παρακαλούνται να συμπληρώσουν τη φόρμα στο παρακάτω link: http://kesypiliou.gr/index.php/aitisi_seminario/

Λόγω της αναμενόμενης μεγάλης συμμετοχής και στο β’ κύκλο του σεμιναρίου, παρακαλούνται να δηλώσουν το ενδιαφέρον τους για συμμετοχή, μόνο όσοι/ες προτίθενται να παρακολουθήσουν όλες τις συναντήσεις του σεμιναρίου. Στους/στις συμμετέχοντες/ουσες που θα πάρουν μέρος στις 5 τουλάχιστον από τις 6 συναντήσεις του σεμιναρίου θα δοθεί Βεβαίωση Συμμετοχής.

Το Πρόγραμμα του Σεμιναρίου:
Σάββατο 27-2-16
«Η Εφαρμογή της Ομαδοσυνεργατικής Μεθόδου στις Σχολικές Δραστηριότητες»
Θανάσης Νικολαΐδης, Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Ιλίου

Σάββατο 5-3-16
«Αυτοαποτελεσματικότητα στη Δια Βίου Σταδιοδρομία»
Ιωάννα Κοντζίνου, Υπεύθυνη ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Κορωπίου

Σάββατο 19-3-16
«Ψυχική Ανθεκτικότητα και Ενδυνάμωση σε περίοδο Οικονομικής Ύφεσης»
Γιώτα Οικονομάκου, Υπεύθυνη ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Ιλίου

Σάββατο 2-4-16
«Διαχείριση Εκπαιδευτικών Μεταβάσεων»
Κατερίνα Κορδονούρη, Υπεύθυνη ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Καλλιθέας

Σάββατο 16-4-16
«Γενεόγραμμα: Η Επίδραση της Οικογένειας στις Επαγγελματικές Επιλογές των παιδιών»
Αναστασία Κοτσιαφίτου, Υπεύθυνη ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Πατησίων

Σάββατο 14-5-16
«Δημιουργική Σκέψη και Λήψη Απόφασης με την τεχνική των 6 Καπέλων του Ε. de Bono»
Βαγγέλης Θεολογής, Υπεύθυνος ΣΕΠ ΚΕΣΥΠ Ελευσίνας

Leave A Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *